Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

– Nové odpovědi mohly vzniknout importem „ztraceného“ obsahu z phpBB. Pokud je to jednorázová záležitost a už se to neopakuje, je to ono. V opačném případě prověříme, ale nic se tu zásadního neměnilo.

– miki, řazení se chová jako na staré verzi, tedy nejnovější odpověď na konec

– tonic, tapatalk byla fakt okrajová záležitost pro pár jedinců. Nicméně máme to v sheetu a pokud to bude otázka snadné implementace, vrátíme to

– miki, moderní grafika nás určitě neživí. Ale abychom něco neměnili horkou jehlou, tak jsme web vzali od začátku a každou stránku optimalizovali. Trvá to, ale co jak měníme jsme sem už dávali, konkrétně návrh fóra vracející se ke starým kořenům najdeš zde https://projects.invisionapp.com.../236177445

Šipkou si to proklikej. Zmizely i procenta, na homepage se pak dostala informace o odletovém letišti. Prostě vše, co tu zaznělo jsme sepsali a zapracovali.

Budu se opakovat, ale web jako takový rozhodně není a nebude nikdy finální. Jakmile něco někde pokulhává, změníme/přidáme. Ano, je z toho byznys, ale zdravý byznys. Nejdřív něco dáme, pak chceme zpět. Rozhodně to tady nesměřuje k nějaké klikačce reklam a prázdných textů či bezvýznamných akcí.

0 Citovat

Moderní grafika a pěknej vzhled ale musí fungovat a tady to pořád, ani skoro po půl roce nefunguje. Pokud nejste schopni odladit stránky během půl roku, tak je to tragedie. Stále nefungují základní věci, žádný specialitky a vychytávky - viz opakovný stejný příspěvek, stále jsem nikde nenašel soukromý zprávy (přiznávám se, v tomhle bordelu jsem je nijak extra nehledal, takže pokud už fungujou, tak ok, ale i to asi o něčem vypovidá)

A pro mikir: Dost lidí sem chodi přestalo úplně, někteří sem chodí už pouze ze setrvačnosti a to bohatství - obsah té diskuze, proč sem lidi chodí a hledají tipy a rady netvoří nováčci, ale ti zkušení co sem přispívají - tolik k Tvýmu chytračení o finančním přínosu.

0 Citovat

Ty SZ možná budou autorský záměr, jinak pro to už nemám vysvětlení...

0 Citovat

@eremi

asi jsem to napsal nesikovne , logicky zkuseny cestovatel si vytahne rychle to podstatne a ostatnim se nezabyva , kdezto novacek se chytne i na nejakou tu komercni zalezitost , zkuseni prispivaji, ale stranky neuzivi

0 Citovat

@Dave

mozna jsem to na stare verzi tak nejak nevnimal , kde je prispevek , musel bych mit moznost se podivat na starou verzi, ale mam pocit , ze sem nic scrolovat nemusel , rovnez myslim , ze kdyz tema obsahovalo vice stranek tak se to hledalo lepe nez dnes , uz jsem si tak nejak zvyknul ,. ale porad novou verzi vnimam jako neprehlednou a zbytecne slozitou , stara verze proste byla jednoducha a prehledna

Bohuzel na ten odkaz kdyz kliknu tak mi zamrzne pc -) , uznavam mam stary kram navic jeste s windows vista , kde google chrom nefunguje tak jak ma a ani firefox to nezachrani

Tu klikacku bych nejak prezil , ale obsahove se to proste zmenilo , to me nevymluvis , mozna ze vseobecne mega hitu ubylo , ale kdy napsledy byla zverejnena chybna cena ? kdy bylo upozorneni na akci nekterych lowcostu ?

Vim jsou prazdniny, spolecnosti nemaji duvod poskytovat zvhodnne ceny

0 Citovat

tip top


tbaxyaq-1.png

1 Citovat

Nejhorší je, že pokud vidím nějaký posun, tak směrem zpět a ty stránky fungujou stále hůř :)

0 Citovat

22.3.2017 se to tu spustilo.

A stále nejdou SZ? Je to záměr, nebo amaterismus?

Každému vadí něco jiného, mě štve primárně tohle.

Dřív jsem potřeboval něco pomoct o dané zemi, itineráři, jednoduchou otázku doladit. Poslal jsem SZ danému ID, pořešeno.

Dnes to nejde. A zjevně nepůjde, protože to je neřešitelný problém. Dnešní programátoři nejspíš tyto legendární techniky již neovládají.

Proto zůstává jen diskuze, neosobní, obecná, nemožná mi umožnit komunikaci mezi vybranýma účastníkama fora.

0 Citovat

To áno, SZ treba..

0 Citovat

Ono tie SZ ani nie sú také zložité na naprogramovanie.. Vkľude stačila základná light verzia zbúchaná za 1 deň.

0 Citovat

Co byste všechno nechtěli?

Buďte rádi, že máte informace zadarmo. Kdo se potřebuje vykecávat v diskusích ten může chodit na jiné stránky, nebo si založit Fejsbůk a otevřít diskuse vlastní. Tohle je takový cestovatelský bulvár a tak je k tomu potřeba přistupovat a ne kritizovat.

Když si dáš místo nicku telefonní číslo, tak ti můžou posílat SMS a SZ se ani nemusí programovat.

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

...

Bulvár možná pro Tebe, nikdo jiný tady nesmyslný spam o obtáhlých genitáliích, případně kabelkách pro homosexuály neprovozuje.

Budte rádi, že máte informace zadarmo? Co to je za blábol?

Řešíme jen to, že tyhle stránky nemají za půl roku zprovozněnou jednu ze základních funkcí diskuzních serverů a to SZ. Která právě vyřeší, že se nemusí vykecávat v diskuzích, ale na jednoduchou otázku konkrétnímu člověku mu onen člověk přes SZ odpoví.

0 Citovat

Ty SZ jsou vážně tragedie. Je trochu ujeté dávat tady veřejně lidem email, když chtějí třeba někoho kontaktovat...internetoví boti z toho mají určitě radost.

Koukám na toto: http://info.cepol24.pl/archiwa/667 a vypadá to alespoň na první pohled mnohem lépe, než tento paskvil zde. Ještě dát možnost zvolit tmavší téma a nebude už ani tak svítit do očí, jako ty obrovské bílé a nevyužité plochy zde.

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Co byste všechno nechtěli?

Když si dáš místo nicku telefonní číslo, tak ti můžou posílat SMS a SZ se ani nemusí programovat.

Ty vole Padrino, to by nebylo špatné jako zlepšovák...kde na to chodíš? :)

0 Citovat

Mně tedy soukromé zprávy vůbec nechybí, když to tady dřív bylo, tak mi chodily jen samé návrhy. Bohužel většinou pouze od chlapců, nezbývalo tedy než je přezíravě ignorovat. Jedna holka se tedy také ozvala, ale ta byla tak ošklivá, že se to nedalo a ozvala se jen proto, že si chtěla půjčit kabelku.

0 Citovat

Chodia tie notifikacne emaily pravidelne? Napr. teraz co som si vsimol Hawaii ani Alaska mi neprisli, skoda :/

Pripadne ak uz akcia neplati, co tak dat oznamenie uz na uvod? Ako do bolo fajne v starsej verzii.

0 Citovat

Maily chodí v pořádku, máš Severní Ameriku v preferencích?

0 Citovat

mal som nastavene na vsetko, teraz mi tam svieti "kontinenty a oblasit" a Severna amerika a Zapadna Europa su odciarknute, ak to oznacim, vraj ma prist email s potvrdenim, ale neprisiel zatial ziadny,

Ak to zmenim na Cely svet, tak znova email nepride.

A ak pozriem do nastaveni tak SA a ZE su odznacene stale

0 Citovat

Po dlouhé době jsem použila I-pad a stránky stále padají. Už ne v jednom kuse,ale co pár minut jo...

0 Citovat

Pánové přestalo mě to bavit a chci se zeptat, zda hodláte konečně něco dělat s podněty, které tu v poslední době zaznívají a nebo je budete dále ignorovat a radši se realizovat ve sporech s konkurenčními vyhledávači a vyhazováním akcí ve stylu letáků ze supermarketu?

Mám pocit, že Váš počáteční enthusiasmus v přístupu k řešení navrhovaných problémů se stránkami velmi rychle opadl a dost často se už ani nenmáháte na návrhy a připomínky reagovat, případně reagujete pouze selektivně. To, že doteď nefungují soukromé zprávy jen podtrhuje Váš přístup.

Jde mi konrétně o to, že na stránky jsme chodil především kvůli diskuzi, protože jak už tady opakovaně zaznělo, tak většinu akcí, které se zde objeví, jsem schopen si najít dříve na jiných serverech (samozřejmě vím, že většina lidí to tak nemá a jsou rádi, že se tady ty věci objevují v češtině a úhledně připravené pro rezervaci - mluvím konkrétně o sobě), stejně tak, pokud potřebuji, tak si koupím letenky levněji než tady, ale zkušenosti co se tu objevovaly od cestovatelů jsou k nezaplacení. A pak jsem neměl ani problém koupit si o pár stovek dražší letenku přes Vás, abych Vás podpořil.

Nicméně momentálně úroveň diskuze je o několiv levelů níže a to taky zásluhou toho, že sem přestala chodit část lidi, kteří měli zkušenosti a mohli je předat, byť třeba návštěvnost je aktuálně vyšší, tak se stačí podívat na témata, co se tu řeší. Půlku z nich nemám potřebu ani otevřít.

Postupem času ve mě narůstalo znechucení, kdy aktuálně vyvrcholilo tím, že sem dávám tenhle příspěvek a uvidíme....

1 Citovat

Načo vyplakávať, z takích, ako vy alebo ja, ktorí sme sem chodili hlavne kvôli diskusii nie je žiadny komerčný úžitok :). Táto stránka je o PREDAJI leteniek. Zmenou stránky "chlapci" sledovali zvýšenie predaja leteniek, prilákanie nových záujemcov, a toto všetko sa podarilo na jednotku. Jednoducho web nadšencov o cestovaní sa pretransformoval na profesionálnu stránku predajcov leteniek. A skúsení cestovatelia diskutujú na iných stránkach.

0 Citovat

- Na mobilu je šílené malé okénko pro psaní a upravování příspěvků

- Na mobilu jsem nepřišel na to, jak vyhledávat ve fóru

- na počítači nemůžu k novému tématu přidat fotku dřív, než ho odešlu.

- po odeslání tématu už tématu nelze změnit název.

0 Citovat

A to řádkování je fakt šílené. Odsazuje i seznamy.

Plus pokud odešlu příspěvek, který se už nevejde na tu samou stránku, po jeho odeslání zůstanu na té předchozí a na nový příspěvek se musím prokliknout na novou stránku.

0 Citovat

Mne by opravdu zajímalo proč na koleně a s nevalnými úspěchy vymýšlíte něco (forum), co v předchozí verzi webu fungovalo bez problémů?

0 Citovat

To jsou pořád dokola stížnosti těch samých jedinců. Pokud se Vám tady nelíbí, tak navštěvujte jiné stránky o cestování. V diskusích se tam témata jako je vynechání jednotlivých segmentů letu a podobné hlouposti nevyskytují. Já tam chodím také a dostanu informace o zajímavých nabídkách bez toho balastu kolem. Pokud jste iritováni, chce to více klidu, udělat si čas na relax, projít butiky a koupit si třeba pro radost nějakou novou kabelku. Pak podobné věci nebudete řešit.

0